IT & Telecomunicații

Fiecare companie care activează în industria de IT și telecomunicații deține o flotă auto destinată agenților de vânzări sau echipelor de întreținere.

Ca manager, este foarte important să gestionezi și să organizezi eficient flota auto pe teren, în așa fel încât angajații să dispună de un vehicul atunci când au nevoie, iar clienții să fie satisfăcuți de calitatea serviciilor oferite.

Cu TrackGPS ai posibilitatea de a gestiona și a optimiza activitatea atât a flotei, cât și a angajaților într-un mod simplu și productiv.

Soluțiile implementate îți pun la dispoziție monitorizarea în timp real a vehiculelor și a stilului de condus al șoferului, planificarea și optimizarea rutelor sau comunicarea bidirecțională cu fiecare angajat în vederea organizării task-urilor.

De asemenea, cu ajutorul sistemului de ticketing intern pentru angajații care au dreptul să utilizeze mașinile companiei, aceștia vor putea crea, urmări sau anula o rezervare în funcție de necesități.

O administrare eficientă a parcului auto este un factor decisiv care influențează calitatea serviciilor și costurile operaționale.

SOLUȚIILE COMPLETE PENTRU GESTIONAREA ȘI MONITORIZAREA UNEI FLOTE DIN DOMENIUL IT & Telecomunicații SUNT:

 • Monitorizare basic

  Soluția de bază TrackGPS acoperă nevoile esențiale de monitorizare prin GPS a flotei.

  Află mai multe
 • Comportament șofer

  Monitorizează în timp real stilul de condus al șoferilor.

  Află mai multe
 • Comunicare șofer

  Face posibilă comunicarea dintre dispecer/managerul flotei și șoferi, prin intermediul aplicației TrackGPS Communicator.

  Află mai multe
 • Safe drive

  Garantează siguranța angajațiilor prin intermediul soluției de condus preventiv asistat.

  Află mai multe
 • Car sharing

  Soluție pentru administrarea eficientă a parcului auto pentru companiile care dețin câteva zeci sau sute de vehicule folosite de mai mulți utilizatori.

  Află mai multe
 • Citire date din computerul de bord (CAN)

  Permite monitorizarea în timp real a datelor din computerul de bord al mașinii.

  Află mai multe

CLIENȚII CARE AU AVUT ÎNCREDERE ÎN SERVICIILE TRACKGPS:

DESCOPERĂ POVEȘTILE DE SUCCES ALE COMPANIILOR CARE AU ALES TRACKGPS!