Transport frigorific

Companiile care prestează servicii de transport pentru încărcăturile perisabile sau cele care necesită un control riguros al temperaturii ori umidității au o serie de reguli stricte care trebuie respectate. Marfa trebuie să ajungă la destinație în cele mai bune condiții și să nu pună în pericol sănătatea consumatorului final.

TrackGPS îți oferă posibilitatea de a monitoriza temperatura în remorcile frigorifice prin intermediul unui echipament pe bază de Bluetooth, care nu presupune perforarea sau deteriorarea vehiculului în niciun fel, senzorii comunicând wireless.

Posibilitatea de a seta alarme automate la variațiile de temperatură, umiditate sau la deschiderea neautorizată a ușilor, facilitează controlul strict al condițiilor de transport și asigură protecția mărfii.

De asemenea, datorită echipamentelor performante TrackGPS, monitorizezi în timp real încărcătura, chiar și atunci când aceasta este deconectată de la capul-tractor și poți optimiza rutele în vederea economisirii timpului și a combustibilului.

SOLUȚIILE COMPLETE PENTRU GESTIONAREA ȘI MONITORIZAREA UNEI FLOTE DIN DOMENIUL Transport frigorific SUNT:

 • Monitorizare basic

  Soluția de bază TrackGPS acoperă nevoile esențiale de monitorizare prin GPS a flotei.

  Află mai multe
 • Temperatură și umiditate controlată

  Soluție pentru monitorizarea temperaturii și controlul strict asupra mediului și condițiilor în care marfa este transportată.

  Află mai multe
 • Transport securizat

  Permite monitorizarea în timp real a vehiculului, rapoarte speciale și posibilitatea de a seta alerte sau notificări.

  Află mai multe
 • Monitorizare semiremorci

  Monitorizează și supraveghează spațiile de încărcare chiar și atunci când acestea sunt decuplate de capul-tractor și nu au o sursă de alimentare.

  Află mai multe

CLIENȚII CARE AU AVUT ÎNCREDERE ÎN SERVICIILE TRACKGPS:

DESCOPERĂ POVEȘTILE DE SUCCES ALE COMPANIILOR CARE AU ALES TRACKGPS!