Comportament șofer

Accidentele și amenzile rutiere sunt, în cele mai multe cazuri, efectele neatenției șoferului sau a stilului de condus agresiv. De asemenea, ele sunt și principalele cauze responsabile pentru costurile mari de întreținere a flotei auto.

Pentru a preveni aceste incidente, TrackGPS, îți oferă o soluție care te ajută să monitorizezi în timp real stilul de condus al șoferilor. Aceasta este esențială pentru siguranța angajaților și pentru un control eficient asupra modului în care sunt exploatate automobilele pe care le administrezi ca manager de flotă.

Soluția este implementată cu ajutorul unor dispozitive de monitorizare speciale care transmit date către aplicația TrackGPS. Ulterior, se generează rapoarte ale unor parametri specifici stilului de condus, cum ar fi: viteza de deplasare, numărul de depășiri de viteze legale conform hărții rutiere, accelerări și frânări bruște sau viteza în curbe.

Pe baza acestor date, afli dacă șoferul a condus economic sau nu, dacă respectă viteza legală ori dacă poartă centura de siguranță. Astfel, iei decizii argumentate cu ajutorul unei analize specifice de comportament la volan.

Acces în timp real la informații specifice stilului de condus

Creșterea siguranței angajaților

Îmbunătățirea stilului de condus cu până la 70%

Creșterea perioadei de exploatare a vehiculelor

Cu până la 15% mai puține amenzi de circulație sau accidente

Reducerea costurilor de întreținere a parcului auto cu până la 20%

Alege soluțiile dorite și configurează oferta de preț!

PENTRU O ANALIZĂ MAI COMPLEXĂ, RECOMANDĂM IMPLEMENTAREA SOLUȚIEI ÎMPREUNĂ CU: