Identificare șofer

Monitorizarea mașinilor în cadrul unei companii în care acestea sunt exploatate de unul sau mai mulți angajați este esențială din punct de vedere organizatoric. Cu soluția TrackGPS pentru identificarea șoferului vezi în timp real cine, când și cum folosește un anumit autovehicul.

Soluția de Identificare Șofer are la bază un sistem RFID cu led și un ”buzzer” care se montează la bordul fiecărui vehicul conectat la echipamentul GPS de monitorizare. Acest ”buzzer” începe să emită sunete specifice în momentul în care se pune contactul mașinii și încetează când se validează autentificarea, iar ledul de stare devine verde.

Din punct de vedere tehnic, se poate opta pentru două variante ale acestei soluții. Una care presupune doar identificarea șoferilor și a doua, mai complexă, care permite sau nu pornirea efectivă a vehiculului pe baza unui card autorizat.

După implementare, fiecare șofer primește un card autorizat care, prin simpla atingere a identificatorului, validează și înregistrează datele șoferului în sistemul TrackGPS. În cazul în care șoferul nu se va identifica cu cardul autorizat, pornirea autovehiculului sau oprirea sunetului produs de ”buzzer” nu se va mai efectua.

Cu soluția Identificare Șofer economisești timpul de organizare, deții controlul și asiguri siguranța fiecărui vehicul aflat în posesia companiei.

Administrarea eficientă a parcului auto

Justificarea orelor de activitate a fiecărui șofer și vehicul

Controlul asupra exploatării vehiculelor

Asigurarea siguranței angajaților

Alege soluțiile dorite și configurează oferta de preț!

PENTRU O ANALIZĂ MAI COMPLEXĂ, RECOMANDĂM IMPLEMENTAREA SOLUȚIEI ÎMPREUNĂ CU: