Monitorizare semiremorci

Monitorizarea semiremorcilor, independent de capul tractor, reprezintă un aspect foarte important prin prisma siguranței mărfii. Soluția permite supravegherea închiderii/deschiderii spațiilor de încărcare/descărcare ale semiremorcilor, chiar și atunci când acestea sunt decuplate de capul tractor și nu au o sursă de alimentare permanentă.

Aceasta este implementată prin instalarea unor senzori magnetici pentru uși și a echipamentelor GPS specifice, cu baterii interne mai puternice. Echipamentele sunt rezistente la apă și au o autonomie suplimentară pentru perioadele de timp în care remorca este decuplată de la capul tractor.

Senzorii magnetici au rolul de a înregistra toate operațiunile de deschidere sau închidere a ușilor de încărcare/descărcare, oferind managerului de flotă instrumentele necesare pentru a identifica orice eveniment nedorit, precum sustragerile de marfă.

În plus, aplicația oferă și o situație completă a cuplărilor și decuplărilor de la capul tractor, identificarea celor neautorizate fiind astfel transparentă.

Cu ajutorul soluției TrackGPS dedicată semiremorcilor, monitorizezi fără a fi nevoie de o cuplare permanentă și ai control asupra siguranței bunurilor transportate.

Acces la informații vitale în timp real despre semiremorci

Asigurarea siguranței și a calității mărfii

Primirea de alerte la deschiderea neautorizată a ușilor

Lipsa conectării la un cap tractor

Control asupra mediului în care este transportată marfa

Alege soluțiile dorite și configurează oferta de preț!

Soluția Monitorizare semi-remorci permite supravegherea pe o perioadă lungă de timp fără a mai fi condiționată de conectarea la un cap-tractor.