Tacho reader

Utilizarea tahografului este o acțiune impusă de lege, astfel că dispozitivul a devenit indispensabil în cadrul unei organizații în care înregistrarea traseelor și a timpilor de lucru sunt esențiale.

Datele sunt folosite atât de managerii de flote, în scopul supravegherii și analizei, cât și de autorități pentru verificarea respectării timpilor de conducere și odihnă, care trebuie sa fie în conformitate cu Directiva Timpului de Lucru în vigoare din Uniunea Europeană.

Descărcarea datelor din tahograf reprezintă o activitate cu implicații legale, dar care poate servi și managerilor, ca sursă de informații cu privire la activitatea șoferilor și a vehiculelor de pe traseu.

Respectarea legislației cu privire la descărcarea cardului de la tahograf este uneori costisitoare și poate deveni un proces anevoios. Vehiculele care ies în afara granițelor României au acum posibilitatea descărcării datelor la distanță, prin intermediul unei platforme web, direct în calculatorul propriu, fapt care facilitează reducerea cheltuielilor cu flota auto.

Pentru a efectua descărcarea, cardul șoferului trebuie să fie inserat în tahograf, managerul trebuie să fie conectat la internet, la aplicația specifică tahografului și la cititorul de card simultan, până primește o notificare pe e-mail.

Descărcă, la distanță, fișierele .ddd

Download automat al fișierelor, pe e-mail

Acces nelimitat și rapid la datele din tahograf

*Soluția Tacho Reader se poate instala pe camioane cu matrice compatibilă și funcționează doar cu echipamentele de ultimă generație TrackGPS.

Alege soluțiile dorite și configurează oferta de preț!

PENTRU O ANALIZĂ MAI COMPLEXĂ, RECOMANDĂM IMPLEMENTAREA SOLUȚIEI ÎMPREUNĂ CU: