TrackGPS

Aplicația de Fleet Management TrackGPS s-a mutat în casă nouă

Aplicația de Fleet Management TrackGPS s-a mutat în casă nouă

23/11/2022

Digitalizarea activității de management al flotei contribuie la îmbunătățirea performanței și transformarea afacerii tale. Aplicația TrackGPS.ro este îmbunătățită continuu pentru a asigura exactitatea datelor telematice furnizate de soluțiile implementate pe vehiculele pe care le administrezi. Totul pentru o utilizare sigură, personalizată, mai multă simplitate si rapiditate în accesarea informațiilor de care ai nevoie. Te invităm să folosești cea mai modernă aplicație de Fleet Management din România: fleet.trackgps.ro

Pentru că ne dorim să putem susține toate funcționalitățile de care ai nevoie, aplicația dispune de rapoarte și analize personalizate, ca să urmărești mai ușor detaliile care te interesează. Ai la dispoziție informațiile de care ai nevoie într-un dashboard personalizat. Mai mult, dispui de notificări pentru evenimentele pe care le setezi, în funcție de nevoile business-ului tău.

Începând cu 16 ianuarie 2023, aplicația de management al flotei TrackGPS va putea fi accesată exclusiv la adresa : fleet.trackgps.ro. Nu îți face griji dacă nu te obișnuiești de la prima utilizare cu noua denumire, te vom redirecționa la adresa web potrivită.  

Dacă întîmpini probleme la autentificare, îți stăm la dispoziție :

DEPARTAMENT SUPORT CLIENŢI:

+40 374 714 800

[email protected]»

Ne bucurăm că ești alături de noi în dezvoltarea celei mai moderne comunități de Fleet Management din România! 

 

Leave a comment

Categorii

Contact

"*" câmp obligatoriu

This field is for validation purposes and should be left unchanged.