Alegerea unei soluții de monitorizare prin GPS se face în funcție de domeniul de activitate, de specificul acesteia, de numărul de autovehicule, de tipul lor și de anul de fabricație.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

 • Cum se implementează soluția?

  În urma intrării în posesia contractului original semnat de către tine, echipa tehnică TrackGPS îți va livra și instala dispozitivele.

 • Cât costă instalarea unui echipament TrackGPS?

  Oferta de preț este personalizată în funcție de numărul de mașini și nevoile tale. Poți face un calcul folosind Calculatorul de economie sau să Configurezi o ofertă de preț personalizată.

 • Cum pot afla care este produsul potrivit pentru mine?

  Pornind de la nevoile pe care le ai, citind descrierile soluțiilor noastre, poți identifica care dintre acestea răspund cerințelor tale. Mai apoi, poți configura o ofertă de preț în funcție de nevoi, soluții și număr de autovehicule.

 • Ce rapoarte generează TrackGPS?

  Localizare, Traseu, Foaie de parcurs, FAZ, Raport Staționare și alte până la 120 de rapoarte, în funcție de soluțiile alese.

 • Pot monitoriza flota care circulă și în afara țării?

  Echipamentele noastre funcționează pe baza unui sistem GPS cu un SIM integrat, care, o dată cu traversarea graniței trece în modul roaming.

 • Cât durează instalarea echipamentelor?

  Timpul instalării variază în funcție de soluția achiziționată, de tipul de vehicul, condițiile în care se face instalarea și alte variabile. Aceasta poate dura de la 20 de minute până la 3 ore.

 • Ce dimensiune are un echipament?

  Mărimea echipamentului poate varia în funcție de soluția aleasă. Acesta poate măsura de la 65mm x 55mm x 20mm, până la 105mm x 70mm x 35mm.

 • Este nevoie de o întreținere specială a echipamentelor?

  Nu necesită întreținere specială. Vehiculul pe care se face instalarea, trebuie să aibă instalația electrică funcțională.

 • Pot instala dispozitivele de unul singur?

  Dacă este un dispozitiv GPS simplu, îți oferim un manual de utilizare și îl poți instala singur. Instalarea sondelor litometrice se face doar de tehnicienii TrackGPS.

 • Pot pierde garanția autovehiculului instalând soluțiile TrackGPS?

  Nu, majoritatea soluțiilor noastre sunt non-invazive. Folosim clips-uri pentru prinderea pe fire (pentru a nu tăia firele pe care trebuie legat echipamentul), senzori Bluetooth (pentru a nu perfora niciun material din autovehiculul sau utilajul dumneavoastră) și unele echipamente cu autonomie proprie (pentru a evita cuplarea pe bateria vehiculelor).

FORMULAR CONTACT

Contact