TrackGPS

Identificare Șofer

Recomandată companiilor în cadrul cărora un vehicul este utilizat de un număr mare de șoferi sau în cazurile în care un angajat folosește mai multe vehicule în activitatea zilnică.

Prin intermediul acestei soluții, administratorul de parc auto vede în timp real cine, când și cum folosește un vehicul. Soluția Identificare șofer este recomandată companiilor în cadrul cărora un vehicul este utilizat de un număr mare de șoferi sau în cazurile în care un angajat folosește mai multe vehicule în activitatea zilnică. 

Cum funcționează?

I. Soluția de identificare a șoferilor are la bază un identificator/cititor RFID cu LED și Buzzer care se montează la bordul fiecărui vehicul conectat la echipamentul de monitorizare. Buzzer-ul” emite sunete specifice în momentul în care se pune contactul mașinii și încetează când se validează autentificarea, iar ledul de stare devine verde. 

II. Soluția de identificare șofer și start prin RFID oferă, în plus, opțiunea de oprire efectivă a motorului vehiculului în cazul în care șoferul nu se identifică și nu deține un card autorizat pentru pornire. Din punct de vedere tehnic, aceasta include și releul de blocare a motorului vehiculului. 

Avantaje

Alocarea eficientă a autovehiculelor din cadrul flotei
Justificarea orelor de activitate a fiecărui șofer și vehicul
Eficientizarea utilizării vehiculelor din flotă
Siguranță sporită a angajaților și autovehiculelor

Alege soluțiile dorite și configurează oferta de preț!

CERTIFICĂRILE ECHIPAMENTELOR PENTRU SOLUȚIA IDENTIFICARE ȘOFER

PENTRU O ANALIZĂ MAI COMPLEXĂ, RECOMANDĂM IMPLEMENTAREA SOLUȚIEI ÎMPREUNĂ CU:

DATE CAN

Permite monitorizarea în timp real a datelor din computerul de bord al mașinii.

CONSUM CARBURANT

Ține evidența permanentă a nivelului de combustibil din rezervor.