TrackGPS

Cariere

La TrackGPS by AROBS credem în inovație, performanță și oameni pasionați care își provoacă limitele și care visează să schimbe lumea.
Alătură-te echipei noastre și vei pătrunde nu doar într-o lume a tehnologiei moderne, a provocărilor și a posibilităților de a crește profesional, ci și într-un grup unit unde îți vei găsi prieteni adevărați care se sprijină reciproc, știu să se simtă bine împreună și care s-ar putea să-ți împărtășească pasiunile.
Pentru noi, oamenii sunt cele mai importante piese ale succesului nostru. Oricine ai fi, orice pasiuni ai avea, aici vei fi primit cu căldură și respect.

#moreThanJustATeam

POSTURI VACANTE

Trimite CV

Formular de contact

"*" câmp obligatoriu

Accepted file types: pdf, doc, jpg, gif, png, docx, Max. file size: 18 MB.

DISCLAIMER

*Poți aplica prin intermediul formularului de mai sus sau trimițând CV-ul tău actualizat pe adresa de e-mail: [email protected] .

*În cazul în care expertiza ta se potrivește cerințelor noastre, ne vom asigura că vei fi contactat cât mai curând posibil.

*În alte cazuri, ne vom asigura că îți protejăm datele și te vom contacta dacă și când oportunitățile noastre se vor potrivi experienței tale.

*Prin încărcarea CV-ului, declari că ai citit și acceptat termenii din Politica noastră de confidențialitate pentru candidați.

#moreThanJustATeam

Ce oferim?

Oferim condiții excelente de muncă într-un mediu de lucru profesional, prietenos și cu un spirit de echipă dezvoltat.