TrackGPS

Conducere în mod privat

Serviciul care diferențiază condusul în scop privat de cel în scop business.

Protecția datelor cu caracter personal înseamnă siguranță și conformitate. Având în vedere acest lucru, am dezvoltat serviciul care diferențiază condusul în scop privat de cel în scop business. Locația și traseul conducătorilor auto devin confidențiale în momentul trecerii în modul privat.

Cum funcționează?

În modul privat vei putea accesa doar date relevante privind vehiculele: numărul de kilometri parcurși, consumul de combustibil, viteza de deplasare, starea motorului, numărul de staționări cu motorul pornit. Se implementează în două moduri: cu ajutorul soluției din aplicația mobilă TrackGPS sau prin instalarea unui buton suplimentar ON/OFF. Serviciul va fi disponibil doar pentru conducătorii auto cărora li s-au oferit drepturi în acest sens, iar din momentul activării ei, aplicația TrackGPS nu mai procesează datele privind geolocalizarea, acestea fiind irecuperabile.

Avantaje

Conformitate privind protecția datelor cu caracter personal
Dezvoltarea unui climat de încredere în cadrul organizației

Alege soluțiile dorite și configurează oferta de preț!

CERTIFICĂRILE ECHIPAMENTELOR PENTRU SOLUȚIA CONDUCERE ÎN MOD PRIVAT

PENTRU O ANALIZĂ MAI COMPLEXĂ, RECOMANDĂM IMPLEMENTAREA SOLUȚIEI ÎMPREUNĂ CU:

DATE CAN

Permite monitorizarea în timp real a datelor din computerul de bord al mașinii.

CONSUM CARBURANT

Ține evidența permanentă a nivelului de combustibil din rezervor.

IDENTIFICARE ȘOFER

Soluție recomandată companiilor în care un vehicul este folosit de mai mulți angajați sau un angajat folosește mai multe vehicule în activitățile sale zilnice.