TrackGPS

Aplicația de Fleet Management TrackGPS s-a mutat în casă nouă

Aplicația de Fleet Management TrackGPS s-a mutat în casă nouă

24/03/2022

Utilizarea datelor telematice aduce o contribuție importantă la îmbunătățirea performanței flotei auto și transformarea afacerii tale. Aplicația TrackGPS.ro este îmbunătățită continuu pentru a asigura exactitatea datelor telematice furnizate de soluțiile implementate pe vehiculele pe care le administrezi. 

TrackGPS oferă cea mai modernă aplicație de Fleet Management din România, o platformă creată pentru optimizarea flotei auto. Într-o continuă transformare pentru a susține toate funcționalitățile de care ai nevoie, aplicația dispune de rapoarte și analize personalizate, ca să urmărești mai ușor detaliile care te interesează. Ai la dispoziție informațiile de care ai nevoie într-un dashboard personalizat. Mai mult, dispui de notificări pentru evenimentele pe care le setezi, în funcție de nevoile business-ului tău.

fleet.trackgps.ro este domeniul pe care trebuie să îl accesezi de fiecare dată când te loghezi în aplicația web. Nu îți face griji dacă nu te obișnuiești de la prima utilizare cu noua denumire, te vom redirecționa la adresa web potrivită.  

Ne bucurăm că ești alături de noi în dezvoltarea celei mai moderne aplicații de Fleet Management din România! 

Categorii

Contact

"*" câmp obligatoriu

This field is for validation purposes and should be left unchanged.