TrackGPS

O nouă soluție de notificări DTC în aplicația web TrackGPS

O nouă soluție de notificări DTC în aplicația web TrackGPS

15/02/2022

În administrarea unei flote auto, managerul trebuie să cunoască toate detaliile cu privire la starea vehiculelor. Informarea la timp de către angajați poate fi omisă sau ignorată, ceea ce duce la costuri suplimentare din partea companiei. Uneori, se ajunge la blocarea temporară a activității. Pentru a eficientiza acest proces, TrackGPS vine în sprijinul managerilor de flotă auto cu o nouă funcționalitate de citire și interpretare a codurilor DTC, furnizate de computerul de bord al vehiculelor. Erorile de bord care afectează activitatea flotei și care necesită costuri de reparații, semnificativ mai mari, pot fi evitate prin integrarea noii funcționalități de citire și interpretare a codurilor DTC propusă de TrackGPS.

Codurile DTC ( Diagnostic Trouble Codes ) sunt coduri de eroare furnizate de către OBD-ul vehiculului. Sistemul electronic de diagnoză al computerului de bord al unui vehicul monitorizează performanța componentelor ce au legătură cu motorul. Mai mult, acesta furnizează erorile care pot împiedica o funcționare optimă a unui vehicul. 

În aplicația web TrackGPS, la secțiunea de localizare, codurile DTC ale unui vehicul apar sub forma unei pictograme cu simbolul motorului. Aceasta este idem martorului care apare în bordul vehicului atunci când este o problemă la motor, cunoscut și ca check engine. TrackGPS vine în sprijinul managerilor de flotă prin citirea și interpretarea acestor erori de bord. Printr-un singur click, se pot vizualiza informații despre cauzele și efectele erorii. Mai mult, sunt prezentate și variante de rezolvare care permit continuarea activității într-un timp cât mai scurt. 

A fi permanent conectat la detalii despre vehicule eficientizează operațiunile flotei și susține luarea unor decizii argumentate, care salvează din costuri. 

Citiți toate detaliile cu privire la noua implementare aici.

Categorii

Contact

"*" câmp obligatoriu

This field is for validation purposes and should be left unchanged.