TrackGPS

Autoutilitare

Companiile care activează în industrii care presupun livrarea coletelor, transportul frigorific, transportul de valoare sau mărfuri de mărime medie, folosesc de regulă autoutilitare (dube) pentru desfășurarea activității zilnice.

Fiecare companie caută metode cât mai eficiente pentru a monitoriza și gestiona activitățile zilnice care implică autoutilitarele, cu scopul de a obține un avantaj în fața competitorilor.

Optimizarea rutelor pentru a ajunge în timp util la destinație, monitorizarea în timp real a fiecărui vehicul, siguranța transportului și monitorizarea stilului de condus a șoferului sunt doar câțiva dintre factorii care au un impact major asupra calității serviciilor și a costurilor operaționale.

Soluțiile dedicate TrackGPS sunt ideale pentru acest tip de vehicule. Îți oferă posibilitatea de a face față tuturor provocărilor pe care le întâlnești zilnic în activitatea ta și în același timp contribuie la sporirea calității serviciilor și la reducerea costurilor operaționale.

SOLUȚIILE RECOMANDATE PENTRU COMPANIILE CARE DEȚIN AUTOUTILITARE SUNT:

COMPORTAMENT ȘOFER

Monitorizează în timp real stilul de condus al șoferilor.

IDENTIFICARE ȘOFER

Soluție recomandată companiilor în care un vehicul este folosit de mai mulți angajați sau un angajat folosește mai multe vehicule în activitățile sale zilnice.

SAFE DRIVE

Monitorizezi în timp real dacă șoferul depășește viteza, dacă folosește sau nu centura de siguranță.

E-TOLL

Efectuează automat plata taxei de drum din Ungaria și Bulgaria prin intermediul platformelor HU-GO și Toll BG.

TEMPERATURĂ ȘI UMIDITATE

Soluție pentru monitorizarea temperaturii și controlul strict asupra mediului și condițiilor în care marfa este transportată.

DATE CAN

Permite monitorizarea în timp real a datelor din computerul de bord al mașinii.

TRANSPORT SECURIZAT

Permite monitorizarea în timp real a vehiculului, rapoarte speciale și posibilitatea de a seta alerte sau notificări.

Alege soluțiile dorite și configurează oferta de preț!