TrackGPS este o soluție completă de monitorizare și gestionare a flotei auto, care oferă un sistem de urmărire GPS în timp real, dispozitive speciale și servicii personalizate. Primiți rapoarte automate și puteți genera situații și analize complexe legate de activitatea zilnică sau lunară a vehiculelor monitorizate.

Cu ajutorul unui sistem de urmărire GPS performant, a dispozitivelor speciale și a unei aplicații web și mobile, TrackGPS oferă servicii personalizate la cel mai înalt nivel. Servicii precum analiza comportamentului șoferului, a consumului de carburant, comunicare cu șoferul, plata automată a taxei de drum în Ungaria, temperatură și umiditate controlată, transport securizat și multe altele.

Platforma pusă la dispoziție de TrackGPS poate fi accesată de oriunde și oricând, doar cu o conexiune la internet și este creată pentru a gestiona cu ușurință activitatea flotei tale. Aceasta găzduiește informația unităților în cloud-ul propriu și este disponibilă în 6 limbi: română, engleză, rusă, franceză, maghiară și indoneziană.

TrackGPS are o experiență de peste 10 ani pe piața de soluții telematice. Soluțiile pe care le oferă sunt destinate companiilor mici, medii sau mari care activează în domenii precum Servicii Publice, Bănci & Asigurări, Curierat, Transport & Logistică, Sănătate, Distribuție și care vor să-și reducă costurile și să-și optimizeze afacerea pe care o dețin.

Costuri
reduse

RO, HU, RU,
ENG, FR și ID

10 ani
pe piața de
soluții
telematice

4300
de clienți

68.000
de vehicule

PREMII ȘI CERTIFICĂRI

Ne mândrim că ați ales să aveți încredere în calitatea serviciilor oferite.

Vă garantăm securitatea deplină a datelor dumneavoastră, iar drept asigurare, vă punem la dispoziție certificările obținute de-a lungul anilor:

Testimoniale