TrackGPS

Comunicare Șofer

Fie că este vorba despre o preluare a comenzii, transmiterea unor informații importante sau chiar o urgență, comunicarea șofer – manager este indispensabilă în arsenalul unei flote auto.

Soluția Comunicare Șofer este alcătuită din 2 componente:

  1. TrackGPS Communicator – aplicație mobilă, dezvoltată pentru tablete/telefoane cu sistem de operare Android, folosită de șoferi.
  2. Dispeceratul din cadrul platformei web TrackGPS – în cadrul căruia, managerii de flotă pot întreprinde toate acțiunile enumerate mai sus.

Acestea permit o comunicare bidirecțională eficientă între dispecerul/managerul de flotă și șoferii care conduc vehiculele firmei.

Prin intermediul aplicației, se pot trimite informații sau anunțuri sub forma unor notificări către un singur șofer sau către toți cei care folosesc aplicația. Conducătorul, la rândul lui, poate să răspundă mesajelor venite de la dispecer/manager. De asemenea, șoferul are posibilitatea de a avea mai multe mașini alocate și poate alege o singură mașină pentru care va putea primi și trimite mesaje.

Comunicarea este esențială într-o companie care deține mai multe autovehicule, iar cu ajutorul soluției TrackGPS ai posibilitatea de a transmite informații în timp real conducătorului.

Soluția TrackGPS este ușor de utilizat, presupune instalarea unei tablete/smartphone la bordul vehiculului și activarea traficului de date GPRS 3G/4G pentru a putea recepționa/transmite mesaje și a distribui fișiere.

Comunicarea în timp real cu șoferul
Creșterea productivității cu până la 40%
Scurtarea timpului de preluare a comenzii

Alege soluțiile dorite și configurează oferta de preț!

CERTIFICĂRILE ECHIPAMENTELOR PENTRU SOLUȚIA COMPORTAMENT ȘOFER