TrackGPS

Cum îți pregătești flota de utilaje pentru activitățile de deszăpezire?

Cum îți pregătești flota de utilaje pentru activitățile de deszăpezire?

04/01/2019
flota_utilaje_deszapezire_articol_blog

Vremea rece nu întârzie să aducă o dată cu ea și zăpada. Companiile care oferă servicii de deszăpezire trebuie să fie pregătite pentru orice situație, fie că vorbim despre exploatarea la maxim a utilajelor de deszăpezire în caz de urgență sau despre rapoartele conforme cu cerințele stricte ale CNADNR. Mai mult de atât, implementarea unei soluții de monitorizare prin GPS este obligatorie pentru decontarea cheltuielilor cu flota specializată pentru activitățile de deszăpezire.

Printre cele mai mari provocări pe care le întâmpină un manager în activitățile de deszăpezire sunt prioritizarea și optimizarea traseelor, justificarea costurilor către autoritățile contractante, calitatea serviciilor și satisfacția clientului. În plus, când vine vorba de condiții meteorologice nefavorabile, eficiența și rapiditatea intervențiilor este de o importanță majoră.

Toate acestea necesită o pregătire adecvată, dotarea utilajelor cu echipamente care vor simplifica munca și de asemenea, implementarea unei soluții de deszăpezire pentru a îndeplini cerințele impuse de către autorități.

TrackGPS propune soluția de management al activităților de deszăpezire, cu ajutorul căreia vei putea îndeplini nevoile flotei și cerințele stricte ale autorităților contractante. Nu în ultimul rând, vei putea face față competitorilor care activează în același domeniu.

O astfel de soluție îți va oferi acces în timp real la informații detaliate privind locația utilajelor de deszăpezire, traseul parcurs, viteza de deplasare, numărul și durata staționărilor, consumul de combustibil și alte rapoarte privind activitatea zilnică a vehiculelor din teren.

Ulterior, toate aceste informații pot fi utilizate pentru:

–     Decontarea cheltuielilor cu flota auto, utilizând centralizatorul lunar al acțiunilor de deszăpezire, conforme cu reglementările  impuse;

–     Justificarea activității și a orelor de muncă prin generarea automată a foilor de parcurs pentru toate mașinile și utilajele monitorizate;

–     Preluarea informațiilor în timp real, din teren, necesare coordonatorilor parcului auto, dar și autorităților contractante;

–     Managementul eficient al resurselor disponibile. Cunoscând locația fiecărei mașini implicate în activitățile de deszăpezire, acestea pot fi trimise în zonele care necesită intervenție imediată.

Echiparea utilajelor de deszăpezire cu sisteme performante de monitorizare prin GPS, va crește considerabil eficiența activității pe toată perioada sezonului rece și va contribui la reducerea costurilor de întreținere cu flota de utilaje.

Tu ai găsit soluția de deszăpezire potrivită pentru flota de utilaje pe care o deții? Vezi oferta noastră sau Cere o ofertă personalizată!

Categorii

Contact

"*" câmp obligatoriu

This field is for validation purposes and should be left unchanged.