TrackGPS

Cum te ajuta datele telematice să optimizezi activitatea flotei tale auto?

Cum te ajuta datele telematice să optimizezi activitatea flotei tale auto?

18/09/2019
sales-representative-job-trackgps

Ritmul de evoluție pieței globale a sistemelor de management a flotei auto preconizează o creștere la 53.2 milioane de unități cumulate până în anul 2023. La baza acestei creșteri stau adoptarea noilor tehnologii, eficientizarea proceselor logistice, trecerea spre un sistem de reducere a amprentei de carbon și focusul companiilor pe limitarea costurilor și creșterea profitabilității. Crearea unui așa-numit plan de cost-containment poate duce la reducerea substanțială a combustibilului utilizat.

Creșterea importanței rolului IoT-ului în managementul flotelor auto și integratea acestuia în cadrul tot mai multor sisteme, rezultă într-o creștere a cererii pe piață pentru soluțiile de gestiune a flotelor. Astfel, prin implementarea soluției potrivite business-ului tău, acesta devine scalabil, urmărind un șablon eficient de dezvoltare.

Indiferent de situația pe care o întâmpini, implementând o soluție de gestiune a flotei auto, vei putea găsi cauza acestora, fără a utilza resurse seminificative de timp.

Folosirea datelor telematice, alături de automatizarea proceselor duce la creșterea ritmului în care progresează business-ul tău. TrackGPS.ro facilitează acest proces cu ajutorul aplicației care permite extinderea flotei auto.

Categorii

Contact

"*" câmp obligatoriu

This field is for validation purposes and should be left unchanged.