TrackGPS

Gestionează eficient flota auto

Gestionează eficient flota auto

12/08/2022

Provocările cu care se confruntă un administrator de flotă din domeniul construcțiilor sunt multiple. Fie că vorbim despre evitarea pierderilor de combustibil, urmărirea modului în care angajații manevrează utilajele pe șantier și până la modalitățile în care se poate urmări progresul lucrărilor. Supravegherea este preocuparea-cheie, iar procesul se poate transforma într-unul consumator de timp în lipsa unei soluții eficiente.  În acest sens, managerii flotelor auto trebuie să ia deciziile corecte, care să asigure continuitatea activității și siguranța angajaților. De-a lungul celor 16 ani de activitate, soluția TrackGPS de monitorizare a flotei contribuie la reducerea cheltuielilor de întreținere și exploatare, eficientizarea alocării și utilizării resurselor în direcția îmbunătățirii nivelului serviciului oferit.  

Implementarea unui sistem informatic de management al flotei oferă un control sporit atât al resurselor administrate, cât și al angajaților. Oferă posibilitatea de a urmări în timp real locația utilajelor, respectarea orelor de funcționare, dacă acestea sunt utilizate corect și conform normelor de securitate. Modul în care utilajele sunt manevrate are implicații majore în costurile cu mentenanța, termenul de finalizare al lucrărilor, și poate contribui la creșterea duratei de exploatare a parcului auto. Activitatea fiecărui șofer poate fi optimizată cu ușurință urmărind datele oferite de rapoartele aplicației TrackGPS. Se observă intervalele de timp în care utilajele au motorul pornit, se gestionează în timp real stadiul lucrărilor și coordonarea echipei din teren.

Proiect după proiect, soluția TrackGPS contribuie la buna organizare și administrarea eficientă a flotelor implicate în domeniul construcțiilor. Citește întreg articolul aici!

Categorii

Contact

"*" câmp obligatoriu

This field is for validation purposes and should be left unchanged.