TRACKGPS MOBILE

Aplicația TrackGPS Mobile este o aplicație dezvoltată în special pentru telefoane sau tablete care funcționează pe bază de sisteme de operare Android și iOS.

TrackGPS Mobile poate fi folosită de către toți utilizatorii platformei web TrackGPS care dețin echipamente de monitorizare și au acces pe bază de abonament în aplicație.

Ca utilizator, ai acces la informații de oriunde și oricând de pe propriile dispozitive Android sau iOS. Acestea permit urmărirea vehiculelor prin localizarea lor pe harta Google, vizualizarea traseelor parcurse sau viteza de deplasare a vehiculelor.

 

Printre funcționalitățile de bază se numără:

Android

  • Vizualizarea locației fiecărui vehicul pe hartă.
  • Traseul și distanța parcursă.
  • Notificări privind rapoartele generate.

iOS

  • Rapoarte generate în câteva secunde.
  • Dashboard cu cele mai importante date.
  • Calculul consumului de combustibil.

Funcționalitățile extinse pe care le are aplicația contra-cost sunt:

MOTOR

În urma selecției acestei funcționalități este afișat un pop-up care îi oferă posibilitatea utilizatorului să își introducă adresa de e-mail/numărul de telefon, să își selecteze frecvența alertelor și perioada în care acestea să fie active.

ALERTĂ

Funcționalitatea notifică utilizatorul când vehiculul a părăsit zona în care staționa. Marja de distanță din care vehiculul trebuie să iasă este aproximativ 50 de metri, iar a staționării este de 1 minut, dar poate fi schimbată cu ajutorul setărilor.

TRIMITE

Prin completarea adresei de e-mail și a perioadei, utilizatorul primește un link cu locația vehiculului.

LOCAȚIE

Aceasta arată traseul, distanța și timpul parcurs dintre utilizator și vehicul. Utilizatorul are opțiunea de a alege tipul rutei, fie „pe jos” sau „cu mașina”.

Descarcă aplicația TrackGPS direct din Google Play sau APP Store!