TrackGPS

Noua Aplicație Mobilă TrackGPS

Cu noua aplicație mobilă TrackGPS ai acces la informații actualizate în timp real, oriunde și oricând!

Aceasta îți oferă o viteză de încărcare rapidă, date generate în câteva secunde și cea mai bună experiență de utilizare de până acum. Poți accesa cele mai importante rapoarte chiar de pe smartphone-ul tău.

Cu un design remarcabil, aplicația îți oferă cele mai importante informații într-un dashboard în care navighezi cu ușurință: accesezi locația și starea fiecărui vehicul, generezi rapoartele de care ai nevoie, afli distanța parcursă, viteza de deplasare și consumul de combustibil.

*Toți utilizatorii platformei web TrackGPS au acces, pe baza unui abonament, și în aplicația mobilă, dezvoltată pentru telefoane și tablete cu sistem de operare Android, iOS sau HarmonyOS.

Ca utilizator, ai acces la informații de pe propriile dispozitive. Acestea permit urmărirea vehiculelor prin localizarea lor pe Open Street Map sau pe harta Google.

PRINTRE FUNCȚIONALITĂȚILE DE BAZĂ SE NUMĂRĂ:

Vizualizarea locației fiecărui vehicul pe hartă.
Rapoarte generate în câteva secunde.
Traseul și distanța parcursă.
Dashboard cu cele mai importante date.
Notificări privind rapoartele generate.
Calculul consumului de combustibil.

FUNCȚIONALITĂȚILE EXTINSE PE CARE LE ARE APLICAȚIA CONTRA-COST SUNT:

MOTOR

În urma selecției acestei funcționalități este afișat un pop-up care îi oferă posibilitatea utilizatorului să își introducă adresa de e-mail/numărul de telefon, să își selecteze frecvența alertelor și perioada în care acestea să fie active.

ALERTĂ

Funcționalitatea notifică utilizatorul când vehiculul a părăsit zona în care staționa. Marja de distanță din care vehiculul trebuie să iasă este aproximativ 50 de metri, iar a staționării este de 1 minut, dar poate fi schimbată cu ajutorul setărilor.

TRIMITE

Prin completarea adresei de e-mail și a perioadei, utilizatorul primește un link cu locația vehiculului.

LOCAȚIE

Aceasta arată traseul, distanța și timpul parcurs dintre utilizator și vehicul. Utilizatorul are opțiunea de a alege tipul rutei, fie „pe jos” sau „cu mașina”.

Descarcă aplicația TrackGPS direct din Google Play, App Store sau Huawei AppGallery!