TrackGPS

Organizează-ți optim flota de utilaje în sezonul rece!

Organizează-ți optim flota de utilaje în sezonul rece!

11/11/2019
solutie-deszapezire-trackgps-2019

Încadrarea în timpii de lucru, parcurgerea tuturor traseelor, optimizarea rutelor și îndepărtarea zăpezii în situații critice reprezintă o provocare pentru administratorii flotelor de utilaje.

În contextul condițiilor meteorologice nefavorabile, un rol important al managerilor este acela de a acționa promt pentru a preveni blocarea drumurilor. Ei trebuie să sistematizeze traseele pentru a folosi vehiculele disponibile în mod eficient. Uneori, pe perioada iernii, șoferii asignați cu îndepărtarea zăpezii trebuie să refacă rutele la intervale de câteva ore, ceea ce înseamnă că flota trebuie gestionată optim.

TrackGPS vine în întâmpinarea acestor cereri, cu soluția de deszăpezire dezvoltată. O astfel de soluție îți oferă acces în timp real la informații detaliate privind locația utilajelor de deszăpezire, traseele parcurse, numărul și durata staționărilor, consumul de carburamt, viteza de deplasare și informații cu privire la activitatea zilnică a acestora.

Alege soluția de deszăpezire TrackGPS, cu ajutorul căreia reușești să:

  • Obții analize și rapoarte comprehensive

Monitorizând timpii de activitate/staționare deții controlul asupra operațiunilor desfășurate șoferii flotei tale de utilaje. Cu ajutorul acestor date generate în mod automat sub forma foilor de parcurs, decontezi mult mai ușor cheltuielile cu CNADNR.

  • Justifici orele lucrate și timpii de pe teren

Preluarea în timp real a informațiilor oferite de această soluție folosește părților contractante, astfel decontezi cheltuielile în conformitate cu reglementările impuse de autoritățile publice.

  • Optimizezi rutele și gestionezi intervențiile de urgență

Facilitezi accesul la fiecare locație, gestionând rute optime pe anumite tronsoane de drum. Prin folosirea acestui proces reușești nu doar să folosești eficient timpii de lucru, dar și să maximizezi folosirea utilajelor de deszăpezire.

Încă nu ai identificat soluția de deszăpezire potrivită flotei tale de utilaje?

Vezi pachetele noastre sau solicită o ofertă personalizată de preț !

solutie-deszapezire-trackgps-2019

Categorii

Contact

"*" câmp obligatoriu

This field is for validation purposes and should be left unchanged.