TrackGPS

SOCERAM și TrackGPS, elementele unui parteneriat de succes

SOCERAM și TrackGPS, elementele unui parteneriat de succes

08/03/2023

Povestea SOCERAM a început acum 40 de ani, pe Valea Ialomiței, în zona de Nord-Est a orașului Târgoviște, zonă cunoscută pentru tradiția producerii cărămizilor din argilă arsă Așadar, SOCERAM a ales să își pună bazele aici, asigurând astfel continuitatea producției de calitate a materialelor de construcții. În portofoliul companiei regăsim cărămidă, BCA și mortare durabile, cu caracteristici tehnice conforme standardelor europene. Pentru bunul mers al afacerii, au ales soluții de software românești, pe măsură.  

Succes împreună

Colaborarea cu TrackGPS a început în urmă cu 17 ani, în momentul în care s-a constatat nevoia de îmbunătățire și eficientizare a managementului flotei, compusă în prezent din 60 de autoturisme, atât autoutilitare, cât și camioane. Astfel, alegerea de a colabora cu TrackGPS a devenit firească, reprezentând o decizie ce a contribuit la dezvoltarea companiei. În timp, această relație s-a consolidat, fiind caracterizată prin responsabilitate și încredere reciprocă. 

Prin implementarea soluției TrackGPS, SOCERAM a reușit să pună bazele unui management al flotei mai eficient, digitalizat și cu date furnizate în timp real. Funcționalitățile care s-au dovedit a fi esențiale pentru desfășurarea optimă a activității sunt planificarea și personalizarea rutelor în funcție de vehicule și rapoartele care furnizează informații referitoare la consumul de carburant. De asemenea, în timp, a fost sesizată o minimizare a costurilor operaționale. 

Beneficii vizibile

Aplicația TrackGPS este într-o continuă dezvoltare, deoarece dorim  oferim toate beneficiile care decurg din utilizarea unei soluții de management al flotei, precum optimizarea rutelor efectuate de șoferii vehiculelor din parcul autoși planificarea întreținerii vehiculelor. De la ușurință în utilizarea platformei, până la buna comunicare cu personalul, acestea sunt aspectele definitorii pentru colaborarea SOCERAM cu TrackGPS. Comparând cu perioada în care soluția nu era implementată, acum SOCERAM beneficiază de costuri operaționale reduse și o privire de ansamblu asupra activității flotei, prin intermediul rapoartelor generate.

Suntem recunoscători pentru cei 17 ani de parteneriat de succes!

Categorii

Contact

"*" câmp obligatoriu

This field is for validation purposes and should be left unchanged.