TrackGPS

SOLDORI TRANS SRL– POVESTEA COLABORĂRII DE SUCCES CU TRACKGPS

SOLDORI TRANS SRL– POVESTEA COLABORĂRII DE SUCCES CU TRACKGPS

20/07/2023
Poveste de succes - Soldori Trans SRL

SOLDORI TRANS – O companie românească cu sediul în Suceava, specializată în transportul intern și internațional, care a reușit să își construiască o reputație solidă pe piața din România și să se dezvolte pe plan internațional. Așa cum afirmă Adrian Siminiuc, responsabil flotă auto în cadrul Soldori Trans, „Am dobândit expertiză în oferirea celor mai bune soluții și servicii pentru clienți, calitatea fiind numitorul comun. Pe lângă serviciile de transport, deținem propriul service auto, unde oferim servicii specializate în repararea și întreținerea vehiculelor”. 

O tranziție eficientă către soluția de management al flotei care a adus beneficii semnificative pentru SOLDORI TRANS

În lumea competitivă a industriei de transport, controlul eficient al costurilor printr-un management modern al flotei este esențial. Soldori Trans a găsit soluția perfectă în colaborarea cu TrackGPS. Această colaborare a început în 2019 și continuă cu succes și în prezent. 

„Înainte de a ne alătura AROBS TrackGPS, foloseam soluții pentru a urmări vehiculele, însă acestea ofereau doar informații de bază și nu acopereau nevoile specifice. Situația s-a schimbat în momentul în care am descoperit TrackGPS, beneficiile pe care le oferă și disponibilitatea de a dezvolta și îmbunătăți aplicația conform nevoilor și așteptărilor noastre”, declară Adrian Siminiuc. 

Un factor motivant al începerii colaborării cu AROBS TrackGPS a fost posibilitatea  de a programa și descărca datele din tahograf de la distanță, oferind un control total asupra informațiilor cheie. Acest lucru a eliminat nevoia de operare de programări manuale și a adus o flexibilitate sporită în gestionarea camioanelor din cadrul firmei. De asemenea, disponibilitatea  tuturor informațiilor necesare la un click distanță contribuie semnificativ la un management eficient al flotei auto. 

Colaborarea cu AROBS TrackGPS a adus Soldori Trans într-o nouă eră a controlului eficient al costurilor. Această soluție a oferit acces la informații esențiale într-un singur loc, inclusiv timpii de condus, toate pauzele și timpii de odihnă. Astfel, s-a realizat managamentul eficient al orelor de conducere și planificarea rutelor. Colaborarea cu AROBS TrackGPS este apreciată în mod special prin asigurarea funcționării adecvate a soluției de management și rezolvarea rapidă, proactivă a problemelor. De asemenea, comparativ cu perioada în care nu foloseau o aplicație de management al flotei, soluția avansată de citire date din tahograf le-a facilitat planificarea eficientă a rutelor și a permis o gestionare mai precisă a timpului de lucru al șoferilor. 

 Experiența utilizării aplicației TrackGPS

Aplicația web TrackGPS este folosită zilnic de către responsabilul flotei. Acesta accesează informații precum istoricul traseului pe ziua respectivă și utilizează rapoartele pentru a vizualiza activitatea vehiculelor, în special în situațiile în care este nevoit să dovedească parcurgerea anumitor puncte pe foaia de parcurs. De asemenea, aplicația mobilă este utilizată pentru a găsi rapid poziția vehiculelor pe hartă. 

Având în vedere experiența pozitivă și beneficiile aduse, Soldori Trans recomandă cu încredere soluția de management al flotei AROBS TrackGPS. Această colaborare le-a permis să obțină controlul total asupra costurilor și eficienței operaționale, contribuind la creșterea succesului și a performanței în industria competitivă a transporturilor. 

AROBS TrackGPS a devenit un partener de încredere pentru Soldori Trans, oferind o soluție performantă de management al flotei și obținerea controlului asupra costurilor. Acesta a fost unul dintre factorii decisivi pentru creșterea eficienței operaționale și consolidării poziției de lider pe piața transporturilor. 

Categorii

Contact

"*" câmp obligatoriu

This field is for validation purposes and should be left unchanged.