Soluția e-Toll
 reprezintă o modalitate eficientă care permite plata automată a taxei de drum pe teritoriul Ungariei și al Bulgariei.

Plata taxei de drum pe teritoriul Ungariei se realizează prin intermediul platformei HU-GO (National Toll Payment Services Plc). Datele referitoare la segmentele de drum parcurse sunt înregistrate în timp real cu ajutorul sistemelor de monitorizare TrackGPS și transmise către HU-GO.

Astfel, sistemul de ticketing HU-GO calculează costul, iar plata taxei de drum se efectuează în mod automat, din contul utilizatorului alimentat în prealabil cu credit.

În cazul apariției unor probleme de funcționare a echipamentului GPS, accesoriul e-Toll Led avertizează șoferul cu privire la statusul conexiunii, dar și a GPS-ului. Șoferul poate astfel să evite încasarea amenzilor de pe urma problemelor care pot apărea la sistem, vehicul sau conexiune.

Plata taxei de drum pe teritoriul Bulgariei se realizează prin intermediul platformei Toll BG. Datele necesare sunt înregistrate cu ajutorul soluției de monitorizare TrackGPS și sunt transmise către sistemul Toll BG. Aceste date sunt folosite la calcularea corectă a taxei de drum, iar plata se efectuează din soldul clientului.

Achiziția unui tichet și așteptatul la cozile din benzinării sunt acțiuni prin care șoferii vehiculelor folosesc ineficient timpul pe care îl au la dispoziție. Cu ajutorul soluției e-Toll plătești simplu și rapid taxa de drum în timp real pentru kilometrii efectuați în afara granițelor, economisind timp.

Plata automată a taxei de drum în Ungaria prin intermediul platformei HU-GO

Plata automată a taxei de drum în Bulgaria prin intermediul platformei Toll BG

Managementul eficient al rutelor

Reducerea numărului de amenzi

Evitarea statului la cozi

Respectarea traseelor planificate

Alege soluțiile dorite și configurează oferta de preț!

Soluția e-Toll poate fi implementată doar pentru autovehiculele care sunt monitorizate prin soluția Monitorizare Basic TrackGPS.