TrackGPS

TrackGPS by AROBS Telematics, expozant în cadrul GITEX Technology Week 2019

TrackGPS by AROBS Telematics, expozant în cadrul GITEX Technology Week 2019

11/08/2020
trackgps-gitex-2019-dubai

Sumar

TrackGPS by AROBS Telematics, în calitate de expozant la cea de-a 37-a ediție a evenimentului GITEX Technology Week, a avut oportunitatea de a prezenta celor 147 000 de vizitatori produsul său de top, dedicat managementului parcurilor auto.

AROBS Telematics

AROBS Telematics este o companie românească aflată într-o continuă expansiune definită de multiplele achiziții ale unor firme din Europa și Asia. Compania deține propria linie de produse telematice (TrackGPS, SAS Grup, Skyshield) dedicate piețelor interne și internaționale.

În septembrie 2018, AROBS Telematics a achiziționat SAS Grup – un important competitor din România, astfel, compania a devenit unul dintre cei mai mari jucători de pe piața națională, cu un portofoliu de aproximativ 100.000 vehicule monitorizate.

TrackGPS – expozant în cadrul GITEX Technology Week 2019

TrackGPS furnizează o gamă de soluții telematice dedicate managementului parcului auto, precum: Monitorizare Basic, Comportament Șofer, Consum Carburant, Car Sharing, Temperatură și Umiditate Controlată sau Transport Securizat.

Aceste soluții au fost prezentate în Dubai, în cadrul GITEX Technology Week 2019, cel mai mare eveniment dedicat tehnologiei, din Orientul Mijlociu, Africa de Nord și Asia de Sud.

Printre cele 4473 de companii din peste 112 țări prezente la eveniment s-a numărat și AROBS Telematics, cu produsul său de top TrackGPS, provider de soluții telematice pentru aproximativ 6500 de clienți, furnizor de top pe piețele din Europa Centrală și de Est.

Soluții TrackGPS în cadrul GITEX Technology Week 2019

TrackGPS oferă sisteme GPS, dispozitive, senzori, echipamente speciale și un software propriu, dezvoltate și îmbunătățite pe parcursul a 13 ani de experiență. Soluțiile au fost create pentru a satisface nevoile esențiale ale unui parc auto, oferind date telematice transpuse în rapoarte, în timp real. Prin procesarea informației, aplicația generează grafice interactive și tabele, care permit o analiză comparativă a unor parametri specifici.

Monitorizarea Basic este o soluție creată pentru a îndeplini nevoile esențiale ale unei flote auto, facilitează controlul asupra tuturor operațiunilor efectuate de vehicule.

Implementând o soluție precum Transport Securizat, ai opțiunea de a seta alarme sau notificări, precum: părăsirea rutei setate de către manager, sosirea la destinație a unui vehicul sau deschiderea neautorizată a ușilor.

Monitorizarea comportamentului șoferului aflat la volan este esențială pentru a avea control asupra modului în care vehiculele sunt folosite în timp real. 

În cadrul panel-urilor de tehnologie și telecomunicații de la GITEX Technology Week, TrackGPS a prezentat soluțiile personalizate pe care le poate furniza în funcție de nevoile clienților, dar și aplicațiile dezvoltate pentru iOS și Android.

Ne găsești și pe:

trackgps.md | trackgps.hu | trackgps.co.id

Categorii

Contact

"*" câmp obligatoriu

This field is for validation purposes and should be left unchanged.