TrackGPS

Autentificarea cu 2 factori, disponibilă în aplicația TrackGPS

Autentificarea cu 2 factori, disponibilă în aplicația TrackGPS

21/04/2023
Autentificare cu doi factori, disponibilă acum

Soluția de management al flotei TrackGPS combină acuratețea dispozitivelor de urmărire GPS, senzorii Bluetooth și datele CAN provenite de la vehicule cu date videotelematice, totul pentru a proteja departamentele, șoferii, vehiculele și investițiile din cadrul flotei.

Tot pentru protejarea datelor utilizatorilor, acum, aplicația TrackGPS pune la dispoziție funcționalitatea 2FA (Two Factor Authentication).

Two Factor Authentication este o metodă suplimentară de securitate în care utilizatorul trebuie să parcurgă două etape de autentificare pentru a accesa aplicația de management al flotei TrackGPS.

Utilizarea 2FA pentru TrackGPS este absolut esențială pentru protejarea datelor companiei și prevenirea problemelor de securitate. Înainte de a putea accesa contul, utilizatorii trebuie să introducă un cod unic de securitate, care este generat prin intermediul Google Authenticator ce trebuie descărcat pe telefonul mobil.

Protejarea datelor personale ale clienților este foarte importantă și facem tot ce ne stă în putință pentru a oferi o experiență sigură și facilă în navigarea pe platforma noastră. Încurajăm utilizatorii să activeze autentificarea cu doi factori și să ia în considerare și alte măsuri de securitate suplimentare, cum ar fi utilizarea unei parole puternice și actualizarea frecventă a acesteia. Împreună, putem reduce riscul de fraude online și proteja informațiile.

Categorii

Contact

"*" câmp obligatoriu

This field is for validation purposes and should be left unchanged.