TrackGPS

FleetCam, perspectivă completă asupra flotei

FleetCam, perspectivă completă asupra flotei

16/03/2023
FleetCam Videotelematics

Soluția FleetCam îți pune la dispoziție informații valoroase, care te vor ajuta să îți desfășori activitatea mai eficient și mai sigur.

Prin corelarea înregistrărilor video cu datele telematice și stocarea lor în Cloud, soluția permite accesul rapid la informații detaliate cu privire la orice incidente. De asemenea, ai posibilitatea de a vedea în timp real o serie de evenimente presetate.  

Videotelematica este o ramură a soluției de fleet management, prin intermediul căreia beneficiezi de maparea datelor telematice cu informații video. Sistemul este format din camera video, video recorder digital (DVR) și sisteme GPS. Datele video sunt transmise către aplicația web, astfel că managerul flotei poate supraveghea toate vehiculele într-o varietate de moduri: urmărind live, prin notificări, atunci când are loc un eveniment sau accesând galeria media, pentru a organiza, vizualiza sau descărca înregistrările stocate.   

De ce ai avea nevoie de date video în managementul flotei tale?  

Cele mai frecvente cauze care generează probleme vehiculului și implicit managerului de flotă sunt accidentele sau manevrele periculoase. 

Soluția FleetCam vine în ajutorul tău, în scopul evitării acestora. Ai la dispoziție o platformă modernă care furnizează informații esențiale în scopul evitării evenimentelor nefavorabile. 

FleetCam furnizează informații concrete și date reale referitoare la diverse evenimente: accident (prin apăsarea butonului de panică), accelerare sau frânare bruscă sau alte manevre potențial periculoase (ex. deplasare în marșarier, deplasare pe timpul nopții, într-o zonă slab luminată) 

Avantajele soluției FleetCam sunt: 

  • Acces rapid la înregistrări video cu privire la incidente 
  • Securitate și siguranță pentru întreaga flotă 
  • Creșterea productivității angajaților 
  • Îmbunătățirea comportamentului șoferului 

Te regăsești în situațiile prezentate? Contactează-ne și cere o ofertă personalizată pentru flota ta! 

Categorii

Contact

"*" câmp obligatoriu

This field is for validation purposes and should be left unchanged.