TrackGPS

O aplicație web modernă de Fleet Management, pentru o experiență complexă

O aplicație web modernă de Fleet Management, pentru o experiență complexă

14/12/2021

TrackGPS by AROBS Transilvania Software este soluția numărul 1 de management al flotelor pe piața din România.

Experiența de peste 15 ani a diviziei TrackGPS by AROBS este comprimată acum într-o aplicație web mai modernă, cu multiple funcții. Din dorința de a oferi utilizatorilor mai multă flexibilitate, îmbunătățirea serviciilor oferite de aplicația de Fleet Management este adresată mai multor direcții de activitate.

Clienții TrackGPS au avut ocazia de a testa și oferi feedback noilor funcționalități implementate. Au fost analizate conceptele funcționale folosite în ultimii ani, la care s-au adăugat noi idei. Astfel, datorită feedback-ului oferit, a fost creată o platformă web scalabilă, optimizată pentru toate industriile.

O aplicație performantă și modernă

Aplicația pune la dispoziția un tablou de bord unde utilizatorii au acces în timp real la activitatea flotei auto pe care o administrează. Printre informațiile furnizate, amintim: distanțele parcurse, vitezele înregistrate de conducătorii auto sau statusul vehiculelor monitorizate. Un alt element datorită căruia aplicația TrackGPS este posibilitatea de a configura rapoarte, cu ajutorul coloanelor interschimbabile.

Află mai multe despre noile funcționalități pe care aplicația modernă web TrackGPS le pune la dispoziție.

Citește întreg articolul aici!

Categorii

Contact

"*" câmp obligatoriu

This field is for validation purposes and should be left unchanged.