TrackGPS

Monitorizarea temperaturii și umidității din vehiculele frigorifice pentru un control sporit

Monitorizarea temperaturii și umidității din vehiculele frigorifice pentru un control sporit

21/01/2022

Monitorizarea variațiilor de temperatură și umiditate dintr-un vehicul care transportă produse perisabile vizează, pe termen lung, impactul asupra dezvoltării flotei auto pe care o deții. Alege să ai access în timp real la informații prin care îți poți asigura calitatea mărfii până la destinație.

Soluția de temperatură și umiditate controlată te ajută să controlezi în timp real activitatea vehiculului, de la distanță. De asemenea, este sporită siguranța transportului prin luarea unor decizii argumentate, într-un timp scurt.

Printre beneficiile soluției de la TrackGPS se numără generarea de rapoarte cu informații despre locația vehiculelor, temperatura încăperii frigorifice, starea motorului, nivelul de carburant, sau viteza de deplasare. Mai mult, ești înștiințat imediat dacă ușile vehiculului se deschid neautorizat sau dacă sunt fluctuații de temperatură și umiditate. Poți eficientiza activitatea flotei tale prin alerte în aplicația web sau chiar pe telefonul mobil, prin câteva click-uri.

Astfel, iei măsuri în cel mai scurt timp pentru a spori siguranța mărfii.

Citește întreg articolul aici!

Categorii

Contact

"*" câmp obligatoriu

This field is for validation purposes and should be left unchanged.