TrackGPS

Cea mai bună experiență de utilizare oferită de o aplicație mobilă de Fleet Management

Cea mai bună experiență de utilizare oferită de o aplicație mobilă de Fleet Management

25/08/2021
aplicatie-mobila-TrackGPS

Companiile implementează sisteme și tehnologii tot mai complexe pentru a îmbunătăți eficiența utilizării bunurilor și a personalului, iar cele care au flote auto nu fac excepție. O bună coordonare a activității impune integrarea unei soluții de gestionare a parcului auto. Un astfel de sistem de Fleet Management bazat pe o aplicație mobilă precedă o transformare semnificativă în cadrul oricărei flote auto oferind informații ușor de accesat. Acest lucru contribuie la evitarea erorilor umane care se pot să apară în procesele manuale de salvare și actualizare a datelor.

Gestionarea flotelor este un sector în care digitalizarea a dus la o transformare semnificativă. De exemplu, o aplicație mobilă facilitează accesarea locației vehiculelor, generarea celor mai importante rapoarte, analiza și compararea vitezelor cu care vehiculele se deplasează și, nu în ultimul rând, verificarea cantității de combustibil consumat.

TrackGPS a lansat recent o aplicație mobilă dedicată Fleet Management-ului care îți oferă acces la cele mai importante date din parcul auto, chiar de pe smartphone-ul tău. Gestionarea parcului auto devine mai facilă datorită acțiunilor precum înregistrarea datelor despre vehicule și posibilitatea de a consulta și compara rapoarte.

Citește tot articolul pe observatornews.ro!

Categorii

Contact

"*" câmp obligatoriu

This field is for validation purposes and should be left unchanged.